• 1115
    bugün türkçülük bayramıymış.

    türkçülük, kürtçülük, hedecilik, hödücülük geçin. saçma sapan şeyler bunlar. size sen şu ırktansın diyen herkese haydi oradan seni çılgın diyin mesela. türk olmak, amerikan olmak sizi mutlu etsin. bundan gurur duymayın. gurur duyduğunuz şeyler sizin eseriniz olsun. bununla ilgili george carlin'in güzel bir gösterisi de vardı hatta.

    türkler yücelsin falan, ne gerek var? insanlık yücelsin. insanlık yücelince otomatikman türkler de yükselmiş olacak.
    buradan norveç vatandaşı olmayı isteyen o dayıya da selam olsun.

    evinizde inanan varsa kandillerini kutlayın, kandil simidi yiyip azıcık tombikleşin, çayınızı için. hepinizi gözlerinizden öpüyorum.

    edit: gençler kusura bakmayın, sizin güttüğünüz koyun kadar benim çoban hoplatmışlığım var. adını duymadığınız kitapları bile okudum, bırakın konuşayım. önce tanrı tartışmasından başlarım, 10 gün en fazla ama tanrı seçtii demekten öteye gidemezsiniz. boyun 180 ise, üst üste koysam boyunun 5 katına varacak kadar kitap okumuşum hala okuyorum. alan çalışmaları yapmışım hala yapıyorum. ama tanrı seçti de yine. ama bunu böyle ciddi bir yerde deme. önce ezer, sonra götüyle gülerler adama.

    yok öyle ama tanrı seçti, ama gurur demeler. diyorum arkadaş, di-ye-mez-sin miş. eh, gel şöyle güzel bir ortamda tartışalım ama tanrı seçti lafından öteye gidebileceksen?
App Store'dan indirin Google Play'den alın