• 83
    galatasaray'ın mutlak galibiyet ve bir önceki haftadan daha iyi oynamak için çıkması gereken ve çıkacağı maç.
    galatasaray'da spor kültürü sadece ve sadece sahaya/spora yoğunlaşmayı gerektirir. bu yüzden mayıslar hep bizim olmuştur,
    çünkü o yattı bu kalktı demeden kendi işimize bakıp her maçı tek tek değerlendirip kazanmak için çıkarız.
    bu galatasaray'ın dna'sında vardır. şike, yatma, kalkma, hatır gibi işler için lütfen kuş familyasının kültürüne ve tarihine başvurun,
    orada örnek çok.

    fb'nin kültürü ile bir nefret edilesi oluşum olduğunu belirtir ve oynadığı /yarıştığı her rakibin onu geçmesini isteriz. bunu bir köşeye yazalım.
    ama korkulduğu gibi, bjk'yi yenersek ve fb şampiyon olursada, fb yürüyüp falan gitmez. döviz cinsinden ve bizden fazla olan borç/harcamalarıyla uefa denetimine giriyorlar. sıkıntı büyük.
    ayrıca mayısta gitme sözü veren aziz yıldırım , şampiyon olduk kalıyorum işte derse (ki demeye hazırlanıyor) , çok büyük bir mücadele/karışıklık olacak. karışmaları muhtemel. kaldı ki fb son yıllarda şampiyon olduğu yılı takip eden yılda başarılı olamamıştır, hep karışmıştır. avrupada da bir halt yapamazlar, bu yıl türkiye'de en az on iki puanı hatalı/yanlı hakem düdükleri ile aldılar, avrupa'da öyle olmuyor, gördük.

    bu arada bjk de son 3 maçta bileğinin hakkıyla 7 puan çıkaramıyorsa , gitsin salaklığına ağlasın.
    şerefli ikincilik diye yazılır, en büyük aptal karakartal diye okunur fikret'cim. tarihdir, tekerrür eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın