• 3
    turuncusakal duygulara tercüman olmuştur. aklı selim bir galatasaray taraftarının alkış tutamayacağı şeydir.

    şahsen kin tutan bir insan değilim hiçbir zaman da olmadım, sevmem. ama sorarsanız ki fener mi şampiyon olsun yoksa beşiktaş mı diye fenerbahçe demeyeceğimden emin olabilirsiniz. sevmiyorum ve sevmek zorunda da değilim. fenerbahçeli birçok dostum var hatta yakın dostlar ancak fenerbahçeyi günahım kadar sevmem. dolayısıyla şampiyon olmalarını hiç istemiyorum. özellikle beyinsiz taraftar kitlesini* de düşünecek olursak bana kalsa bu adamların ilk 3'te bile olmamaları gerekir. para, güç, kirli oyunlar vs. bir şekilde beceriyorlar işte.

    beşiktaş cephesine gelecek olursak yukarıda da anlatıldığı gibi beşiktaş topunu oynarsa bizi yenmesi hiçbir şekilde sürpriz olmayacaktır kendimizi kandırmanın bir manası da yok. fenerbahçeyi de arenadan eli boş gönderen biz değiliz kendi beceriksizlikleri. dolayısıyla beşiktaşın aynı hataya düşmesini beklemek yersiz olacaktır. yenilsek de çok büyük hayal kırıklığına uğramayacağım çünkü beklentim zaten bu yönde. ha olur da kazanırsak ne ala. ama beşiktaş tam bir loser takım yani galip gelmemiz durumunda şampiyonluğu fenere hediye etmeleri içten bile değil. bana kalsa berabere de kalınabilir, her neyse işte.

    yapmayın arkadaşlar. akılları sıra bizi her fırsatta ezmeye, küçük görmeye çalışan insanlara prim vermeyin. hoş bizi ezebilecek veya hor görebilecek bir takım yok şu an ligde o yüzden içim rahat ancak bu adamlar oyuncusundan yöneticisine kadar karaktersiz adamlarla dolu. demiyorum ki hepsine beddua okuyun, küfür edin ama sempati göstermeniz için de hiçbir sebep yok. herkes kendi işine baksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın