• 64
    biz fenerbahçe'yi şampiyon yapmaya alışkın bir takımız. * isterse fener 5.yıldızı taksın biz galatasaray'ız ve bu maçı kazanmak için oynarız. bu maçın skorundan bağımsız olarak beşiktaş'ın şampiyon olmasını tercih edenlerdenim ama beşiktaş da artık loser takım değilse, şampiyon olacaksa bir zahmet derbilerde gerekli puanı toplasın. zaten biz bu sene hiçbir maçta rakibe ev sahibi baskısı hissettiremedik, sezonun hedef maçında bile fener evimizde bizi rencide etti(oyun olarak). yani normal şartlar altında zaten beşiktaş bize kaybetmez bu maçta, çok ekstra şanslı olmamız lazım, ekstra motive olmamız lazım ki bu maçı kazanalım.

    e ben öyle bir motivasyonu ne taraftarda ne de futbolcularda göremiyorum. biraz akıllı bir rakip, hele ki mario gomez, sosa, oğuzhan, q17 gibi oyunculara sahip bir takım, atiba gibi tek başına orta sahayı tutan bir oyuncuya sahip bir takım bu maçta bize zor anlar yaşatacaktır.

    bizim bu maçtaki şansımız muslera, sneijder ve podolski gibi winner oyuncular ve beşiktaş'ın kaleci-defans sorunu.

    keşke 5. lik için ciddi bir iddiamız olsaydı da bu maçı final maçı görseydik ama futbolcularımızın mallığı yüzünden 2 maç eksik kazandığımız için 5.lik bize hayal!

    yine de allah bana, galatasaray'ın kaybetmesini isteyeceğim günü göstermesin.

    vurduğun gol olsun aslan'ım!
App Store'dan indirin Google Play'den alın