• 59
    elbette futbolcuların yenmek için sahaya çıkacağı ve taraftarın galibiyet için takıma destek vereceği maç. neticede galatasaray türk sporunun ve bilhassa türk futbolunun beşiğidir, kendisi şampiyon olamıyorsa kimin şampiyon olacağı galatasaray'ı ilgilendirmemelidir. biz kendimizle yarışıyoruz, zirvede olan, kıskanılan, imrenilen biziz. dönemlik başarısızlıklara, basiretsiz yöneticilere bakarak türk sporunun dev çınarını değerlendirmemeliyiz. bugünler elbette geçecek. durum ne olursa olsun -sonucunda yeneriz veya yeniliriz- galatasaray her maça galibiyet için çıkar.

    galatasaray şampiyon olamadıktan sonra kimin şampiyon olacağı şahsen beni zerre ilgilendirmiyor.

    şahsi düşünceme göre fenerbahçe zaten en azından bir maçta takılacağı için bu maçı kim kazanır sorusu şampiyonluk için önemli değil. fenerbahçe şampiyon olmak istiyorsa öncelikle kendi maçlarını yenmeli ki bana göre fenerbahçe'nin 3'te 3 yapması biraz zor. beşiktaş'ın 2 puan kaybetme lüksü var ama fenerbahçe'nin bir puan kaybetme lüksü bile yok. yani fenerbahçeliler derbi için boş yere yırtınıyorlar. önce kendi işlerine bakmalılar.

    ha biz önümüzdeki maçları bağladık, beşiktaş'ın rakiplerini mamaladık, galatasaray'a teşvik veremediğimiz için aklımızca manipülasyon, psikoloji yapmaya çalışıyoruz diyorlarsa o başka. yapmadıkları şey değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın