• 49
    fener'in aleyhine bitmesi gereken maç. büyük yatırım yapan bir fenerbahçe var ortada. şampiyon olmaları ile harcadıkları parayı geri alıcaklar, bir kısmını en azından bu bir. 4. yıldızı alıcaklar bu iki. kadro kalitelerini koruyup güçlendirme imkanları olacak bu üç. aziz, volkan ve mahmut gibi adamların laflarını dinleyeceğiz bu dört. şampiyonlar ligi'ne direk gidicekler ve bjk büyük ihtimal elemede eleneceği için ekstra para gelecek bu beş.

    beşiktaş'ın kazanması gerekiyor bu maçı. beşiktaş aldı diyelim. fener 4. yıldızı alamaz, para sıkıntısına girer, oyuncular bölünür, taraftar tepkilerine devam eder. galatasaray'ın 2 senesi benim gözümde kapkaranlık. yerli oyunculara verdiğimiz kontratların miktarları ve süresi acayip can sıkıcı. bu malzemeyi def etmenin tek yolu bitiş tarihine ulaşmak o kontratların ve bitişleri yakın sürede yok bir kaçı dışında.

    ayrıca elimizde öyle yada böyle bir final var. ben inanmıyorum finalde fener'i yeneceğimize ama final bu. ne olacağı belli olmaz. bir gole bakar herşey. beşiktaş bu maçı alırsa fener temiz 2. oluyor.

    bana katılmayanlar olabilir ama böyle düşünüyorum ben. sevmiyorum bu takımı, oyuncu grubunu. kaç senenin birikimi var bazılarına karşı. bu yenilgi belki gitmelerine ayak olur ya. aynı adamları görmekten gına geldi artık. hatalar yapsınlar, kırmızı kartlar görsünler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın