• 54
    çok zor bir maçı kazandık. hem eurocup şampiyonluğu sonrası takıma çökmesi çok doğal olan bir rehavet hem de sakatlıklar ve eksiklikler. kaldı ki beşiktaş'ı hiç takip etmem ama son 4 maçını kazanmış. ve bize karşı da 2. çeyrekte cenk, 3. çeyrekte de hamilton çok yüzdeli oynadılar. farkı indirmeye çalıştığımız bölümlerde üst üste yediğimiz üçlükler de takımın direncini baya kıracak cinstendi.

    ona rağmen hem hocamız hem de oyuncular aslanlar gibi mücadele etti ve kusursuz bir son çeyrek oynadılar. bana göre kazanmamızda aslan payına sahip olan isimlerin başında gelen chuck davis'in o harikülade slalomu ve ters turnikesi ve blake schilb'in efsane asisti, sadece maçın değil, sezonun en mükemmel hareketleriydi.

    ayrıca kendilerine hayallerinde bile göremeyecekleri avrupa şampiyonluğunu kazandırmış bir hocaya "orospu çocuğu" diye bağırmak da anca beşiktaşlı duruşuna yakışan bir hareket sanırım. o yüzden şu maçı alamasaydık en başta ergin hocam için üzülürdüm. aldığımız için de kendimden çok yine ergin hocam için seviniyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın