resim
Mauricio Roberto Pochettino Trossero
Görev:Teknik Direktör
Takım:Chelsea
Yaş:52
Uyruk:Arjantin
  • 17
    tottenham hotspurs ile sözleşmesini 5 yıl daha uzatmış olması çok iyi bir haber tottenham için. premier lig'de 4 senedir istikrarlı olarak üst sıraları zorladı hem s'oton hem de spurs ile. bu sezonu ikincilikle bitirerek şampiyonlar ligi bileti ile beraber yüksek bir gelir elde edecekler. kane'in yanına veya onu yedekleyecek bir forvet ve defansa bir takviye gelecektir. son'dan yeterli verimi alamadılar. saido berahino, samuel umtiti, victor wanyama ve alexandre lacazatte için kulüpleri ile görüşecekler sezon biter bitmez. belki de görüşüyorlardır bilemiyoruz.

    önümüzdeki sezon beklentilerin ve hedeflerin daha da artacağı bir sezon bekliyor hem pochettino'yu, hem de spurs'u. bundan ötürü alli, dier, kane, lamela ile o sezon bitmez. takımın iskeleti bu oyuncular, fakat yine de ingiltere'de lig+kupa maçları ile min 50 maç + şampiyonlar liginde (ve muhtemelen en kötü uefa'da devam ederlerse) de 8-10 maçla beraber neredeyse 7 günde 2 maç ortalaması ile sezonu geçirecekler.

    klöpp, guardiola, conte, muhtemelen mourinho ve wenger'in arasında kendisine yer bulacaktır şüphesiz. bu seneki gibi şampiyonluğa yaklaşırlar mı, bilinmez. ancak yine ilk 6'da olacakları kesin gibi bir şey.

    arjantinli teknik direktörler son yıllarda oldukça başarılı, şüphesiz pochettino da bu isimlerin başındakilerden biri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın