• 42
    galatasaray, her şartta sahaya galibiyet için çıkar. şu sonuçta bu olur, bu sonuçta şu olur diye hesap yapmaz, yapamaz galatasaray. sonuçta mağlup da olabiliriz ama önemli olan zihinde galibiyetin hedeflenmesidir.

    önümüzdeki pazar, beşiktaş maçına da galibiyet hedefiyle çıkacağımıza inanıyorum. beşiktaş'a yenilelim fener şampiyon olmasın ya da tersi beşiktaşı yenelim fener şampiyon olsun düşüncesi şeytanidir ve bunun sonu iyi olmaz. eğer böyle bir düşünce olursa, ilerde birgün bizim de aynı şeyle karşı karşıya kalacağımızdan şüpheniz olmasın.

    bir galatasaraylı olarak tabi ki beşiktaş'ın şampiyon olmasını tercih ederim ama bunu bizim ikramımızla değil hakederek elde etmelerini isterim. (öbür türlüsü bize utanç verir)

    yani ne beşiktaş ne de fener'in gazına gelmeliyiz, geçen cuma bursa maçına hangi düşüncelerle çıktıysak beşiktaş maçına da aynı düşüncelerle çıkmalıyız. sonuçta beşiktaş mı şampiyon olur, fener mi olur onun hükmünü allah verir.

    hatırlayalım geçen sezon 33. hafta, beşiktaş bize karşı nasıl oynamıştı tt arena'da. dembaba'nın şutlarında nasıl da yüreğimiz ağzımıza gelmişti.

    sonuç olarak kimsenin gazına gelmeden, delikanlıca çıkıp elimizden geleni yaparız gerisini allah'a bırakırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın