resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 2026
    geçen yıl önce kupada pandev'le sonra ligde telles'le birlikte sneijder'le iyi ortaklıkları oldu. fakat hep yan roldeki adamdı. kupalara katkısı büyük olunca "ben oldum" havasına girdi, başarılı olmasını sağlayan oyun karakterini kaybetti.

    ayağı düzgün, çabuk hızlanabiliyor, çalım atabiliyor ama saha içinde yönlendirilmesi gerekiyor. bireysel oynamaya başlayınca patlıyor. atılmayan paslar, kaptırılan veya korner direğine doğru anlamsızca sürülen toplar... semih kaya'nın ujfalusi'si gibi birilerine ihtiyacı oluyor. bu sene sneijder de bazı maçlarda formsuz veya sakat olunca o kişinin podolski olması gerekiyordu ama bahsettiğim sebepten ötürü bir türlü uyuşmak istemedi.

    bunda gereğinden fazla teknik direktör ve yönetim değişikliği olmasının etkisi büyük. doğru dürüst taraftar baskısı da olmayınca takımda bir otorite boşluğu oluştu. herkes kafasına göre takılıyor. yasin de ffp'den ceza aldığımız sezonda zam isteyecek, sahada "istediğime pas atarım istemediğime atmam" diyecek cesareti bulabildi. fakat unutmasın, galatasaray düştüğü yerden çabuk kalkar. kendine bir an önce çeki düzen vermezse ilk fırsatta ya bir anadolu takımında ya da bir almanya 2. ligi takımında soluğu alır. kimse vazgeçilmez değil. gittiğinde "yandık, bittik, öldük. onun yeri şimdi nasıl dolacak :(" denen futbolcuların bile yeri bir şekilde doldu. yasin'in mi yeri dolmayacak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın