resim
Kerem İnan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:44
Boy:1.89
Uyruk:Türkiye
  • 17
    yüz yüze konusabildigim üc galatasaray oyuncusunun biri (digerleri ergün penbe ve ümit davala). 1998, taffarel yeni gelmisti, hazirlik dönemi almanya kampinda mac öncesi yanina gittim, iki üc laf etmek icin. gözlemledigimiz kadariyla diger oyuncular taraftarla normal bir sekilde konusuyordu, ancak kerem'in - ne kadar nazik ve kibar bir sekilde kisa bir diyalog baslatmak istesemde - bize karsi olan tavri cok kibirliydi. yukaridan bakiyordu adeta bize, yüz ifadesinde hic bir sicaklik yoktu, ve sordugumuz iki üc soruya da tek bir kelime ile cevap vermedi, sirf kafasini salladi filan.

    tamam, belki maca konsantre oluyordu, ya da her taraftara muhatap olmak zorunda da degildi, ancak takimdaki konumu kendisinden cok daha yüksek olanlar bile bizi ciddi alir bicimde konusmalarina bakinca, kerem'i orada sergiledigi antipatik hareketinden ötürü sevmemeye basladim.

    bu sevmemezligin doruk noktasi da, uefa kupasini kaldirdigimiz anda elindeki pet sisesini saga sola sallayip suyu sicratarak yarattigi görüntü kirliligi olmustu. ne zaman o sahneyi izlesem, gözüm ister istemez kerem'in bu hareketine kilitlenip, icimden zararsiz bir küfür salliyorum kendisine. sen türk futbol tarihinin en sanli kupa töreninde böyle gereksiz hareketler yap! cimrilige gerek yok, at siseyi yere, adam gibi sevin! ileride kesin "su su döken yedek kaleci kimdi acep?" diye soracaktir simdi daha dogmamis olan galatasaraylilar!

    videosu: http://www.youtube.com/...;amp;feature=related 6:10'dan itibaren!
    resmi: http://img19.imageshack.us/img19/1869/keremx.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın