• 7
    bu başlığa yazılanların bir çoğunda doğruluk payı varmış gibi görünse de aslında adı geçen futbolcuların bir kısmına jübile teklifi yapılmış ama futbolcular kendilerine verdikleri değer itibarı ile bu jübile teklifini kabul etmeyip oynamak için izin koparmaya çalışarak ortalığın gerilmesine neden olmuşlardır. diğer bir kısmına geçmişten kalan problemler nedeni ile hiç muhattap bile olunmayarak aleni olarak kötü davranılmıştır. bir kısmına ise taraftarlar yönetim tarafından yönlendirilip ilgili futbolcudan kurtulunmaya çalışılmıştır.

    bunların arasında alenen jübile teklifi yapılıp florya ya metin oktay dan sonra heykelini dikelim teklifi yapılan tek oyuncumuz hakan şükür dür. takımda devrim yapmak ve futbolcu seleksiyonunu sağlamak için bazı eski futbolcular ile ayrışılması lazımken, bir futbolcu israrla ben bir sene daha top oynayacağım deyip araya cumhurbaşkanından tutta başbakana kadar yüzlerce kişiyi sokup yönetimsel açıdan karışıklığa sebep olunca yönetim yapacağı pek bir şey kalmamış gibi gözükmektedir.

    bu olaya ilişkin hakan şükür'ü savunanların olayın bu yanını gözden kaçırmamaya çalışması şarttır ve bu olaylar silsilesinde en az haklı olan hakan şükürdür.

    ayrıca her zaman ısrarla belirttiğim gibi; bizler yönetici değil taraftarız. kulübümüzü iyi günde de kötü günde de desteklemekle mükellefiz. önemli olan içeriğini hiç bir zaman tam olarak bilemeyeceğimiz bu gibi konularda taraf olmak yerine kulübümüzü desteklememizdir. bunu derken bu güne kadar bir çok defa yaşandığı gibi herhangi bir çıkar karşılığında kulüp yönetimlerinin oyuncağı olup efsanelerimize hakaret etmemeli, hakaret edenlere karşı da mücadeleden geri durmamalıyız.

    hakan şükür de bizim efsanelerimizden biridir. sergilediği bir takım davranışlar başta ben olmak üzere bazı taraftarlarımızın ondan nefret etmesine neden olmuşsa da artık bu gibi çelişkileri geride bırakmalı, başta hakan şükür olmak üzere diğer değerli futbolcularımızla birlikte yürümenin yollarının aranması için çözümler üretilmesine destek olmalıyız.

    bizlere yakışan budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın