resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 251
    kendisinin krallığını, coştuğu yılları, uçtuğu maçları anımsayan, yazan, söyleyen çoktur ama o kadar golü kimin attırdığını nedense pek anımsamayız. fenerbahce'de alex de souza geldiği günden beri gol atan her forvetin başarısı ona bağlanır ama gheorghe hagi ile beraber oynadığı 4 sezonda prof. dr. gheorghe hagi'nin * hakan şükür'ü kral yapan "derin devlet" olduğu gerçeğini bir türlü göz önüne alarak hagi'nin hakkını teslim etmeyiz. * istatistikler de göstermektedir ki hakan şükür, 1.ligdeki bütün gol krallıklarını 1996-97,1997-98,1998-99 sezonlarında hagi'nin asistleriyle almış, 1999-2000 sezonunda gol krallığını serkan aykut'a kaptırmış (burada o sezon avrupa kupalarında attığı 14 golü azımsamamak gerekir tabii), yani yavaş yavaş "kral"daki düşüş başlamıştır. ilerleyen yıllarda çıktığı avrupa seferinden dönene kadar gerçek bir efsane olan unutulmaz hagi futbolu bırakmış ve de hakan şükür, gittiği hiçbir takımda bir daha yirmi golü aşamamıştır.
    daha yakın bir tarihe bakılırsa, galatasaray'a "len bu adam ölü transfer, bi işine yaramaz gaassarayın" yorumlarıyla gelen, takımla beraber hazırlık kampı yaşamayan ve sezonun ilk yarısı boyunca hagi'ye nispeten çok vasat bir oyuncu olan lincolnden pas bekleyen milan baros, sezon sonuna gelindiğinde 20 golün çok üstüne çıkarak galatasaray taraftarına gerçek golcünün nasıl olması gerektiğini göstermiştir.
    yani buradan şu çıkıyor ki, hakan şükür kral değildir, kimse galatasaray'dan büyük değildir ve kişileri galatasaray kral yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın