• 144
    27 nisan 2016 galatasaray strasbourg basketbol maçında fazla süre alamamasının sebebi maça rakip guardlara tam saha baskı planıyla çıkmamızdı. maça sinan-göksenin-schilb-micov-lasme şeklinde başladık ve uzun bir süre bu şekilde oynadık. hatta plan da başarılı oldu 13 sayı civarı öne geçtik. bu süreçte mccollum henüz oyuna dahil olmamıştı. her türlü kısıtlı süre alacaktı yani.

    ikinci çeyrekte oyuna girdiğinde çok kötü başladı. biraz da işine geç kalmış insan telaşı vardı. ulan yetişmeliyim diğerlerine diye biraz fazla istek biraz kontrolsüzlük ve biraz salaklık sonucu hem hücumda hem savunmada çok kötü başladı. öyle olunca kenara alındı ve zaten normalinden çok daha az süre alacağı maçta daha da az süre aldı. sonra oyuna çok daha aklı başında bir şekilde girdi ve 3. çeyreğin ikinci yarısından itibaren de tamamen kilitlenen hücumumuzu neredeyse tek başına taşımayı başardı. zaten genelde son çeyreklerde en iyi oyununu sergiliyor.

    yalnız ergin ataman ilk paragrafta bahsettiğim çok radikal ve cesur hamleyi yaparak belki de kupayı bize getirdi. onu özellikle vurgulamak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın