• 49
    hakeme saldıran adamın cezası takımının bilmem kaçıncı kümeye düşürülmesinden çok darp fiili uyarınca şahsına verilir. bunun haricinde klasik küfür, futbolcuların ve hakemin can güvenliğini tehdit vs. durumlarından trabzon taraftarına uzun süre seyircisiz oynama cezası verilir.

    trabzon taraftarının ne olduğu malum ama fenerli güruhun yaptığı "bu adamlarda medeniyet yok, amatör kümeye yollayın!" dolduruşlarına gelmemek gerekiyor. süper final'de sahaya atlayan iki beşiktaşlıyı hatırlayalım, yakalanamasalardı muhtemelen eboue'ye bu trabzonlunun hakeme yaptığından azını yapmazlardı. galatasaray şampiyonluğuuna duyduğu öfkeyle benzin istasyonunun dibinde polis arabasını ters çeviren fenerlinin yaptığı da trabzonlununkinden aşağı kalır bir vandallık değildi. ırkçılık, küfür gibi görece hafif suçları hatırlatma gereği duymuyorum.

    bu ülkede şike kitapta küme düşme yaptırımı olmasına rağmen cezasız kaldı arkadaşlar. bugünkü nefret atmosferini yaratan zamanında sağlanmamış adalettir. trabzon taraftarından ben de en az sizin kadar haz etmiyorum ediyorum ama kulübün hak ettiğinden fazla ceza almaması gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın