resim
Ronaldo de Assís Moreira
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Kanat
Yaş:44
Boy:1.82
Uyruk:Brezilya
  • 1129
    hasan şaş zamanında televizyona çıkıp neden veto edildiğini anlattı. videonun o bölgesini bulamıyorum, ama ne kadar yüksek maliyetlere geleceğini (kendisi bizzat ilgilendiği için) anlatmıştı. doğru muydu alınmaması sonuna kadar doğruydu. birazdan sniejder konusunda da yazacaklarımda değineceğim bu tarz oyuncu transferleri çok riskli ve daha önemlisi müneccimlik isteyen işler. verilecek para ve alınacak riske bakıldığında böyle bir riske girmek istemediler. ben olsam ben de istemem.

    transferde dünya da bir transfer döneminde %60-70 başarı gayet yerinde. ama öyle durumda ki kulüplerimiz %100 başarı gerekiyor. düşünün ülke futbolunun halini. bu sebepten ötürü her yanlış transferi bu kadar konuşuyoruz. her neyse bu konuya girmek istemiyorum. devam edelim.

    ambrabat bir önceki sene ilgi çekmiş. sen en fazla 5 milyona bitirelim diyorsun 8'e geliyor. sonunda parasını da çıkartıyor. yarattığı hayal kırıklığı az buz değil. ama bir şekilde kapaya biliyorsun. bunun yanında ronaldinho ile arasında -hep derler ya fiyat performans- fiyat hayal kırıklığı olarak fark kaf dağı kadar.

    sneijder'e değinilmiş. ben o dönemi çok iyi hatırlıyorum. bunu 40 kere yazdım 25'i gala sözlüktedir. sneijder o dönem için galatasaray'ın aradığı 10 numara değil. bu bana göre sana göre değil. o dönem ki taktiği belirleyen teknik heyete göre. daha çalımcı, kanata kendini atan adamları arıyorlardı. 3 oyuncunun yanına 2 tane riskli oyuncu yazdılar. biri sakat kaka, diğeri sakat sneijder. kaka, sneijder'e göre o dönem için kağıt üstünde çok daha iyi bir transfer. müneccimlik yapacaksınız unutmayın. sneijder'i listeye almaları bir şey asıl.

    şimdi mbrabat ve sniejder'e daha önce değinildiği için yazdım. ronaldinho harika bir adam olabilir. 26 yaşında ilgi çeken bir oyuncu ve 28 yaşında sakat bir süper star için kılı kırk yarıyorsunuz ama artık tempoyu düşürüp, daha keyif almak isteyen, mükemmel bir bedelle gelecek (belki de dünya üzerinde gelmiş geçmiş topu yönlendirme konusunda tarihin ilk 3 5 oyuncusundan biri) bir oyuncu için 50 kere düşünmez misiniz?

    yok düşünmem demek, qatar'laşma isteğinden başka bir şey değil benim gözümde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın