resim
Nguimbe Préjuce Nakoulma
Takım:Sautron
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.78
Uyruk:Burkina Faso
  • 67
    bu sezon kanatta forma giyen nakoulma; 27 maçta 6 gol 2 asist yapmıştır.

    geçen sene oynatın diye bas bas bağırdığımız, bu sene yokluktan forma şansı verilen sinan gümüş 21 resmi maçta 8 gol atıp 1 asist yapmıştır. bu maçların çoğunda asist yapabileceği düşünülen forvet yaklaşık 4.5 ay gol atamamış umut bulut olduğundan asist sayısının azlığı sinanın kabahati değildir.

    gelecek sene %95 ihtimal geri dönecek olan bruma, sağ açık oynatılıp orta yapma üzerine kurulu oyunda sezon başına 3-4 gol atıp 7-8 tane asist yapabilecek kapasitededir (türkiye ligi standartlarında). bu şartlar altında ihtiyaç duyulan futbolcu istikrarlı, bangır bangır yüklenecek 24-27 yaş arası bir sol kanat adamıdır ki 2 sene sonra yerine adam bakmak zorunda kalmayalım.

    özetle, nakoulma gs topçusu olmamalıdır, ayrıca o kıvamda da değildir.

    niasse üzerinden de yola çıkmamak lazım. özellik olarak bakarsak hem burak hem umut ile aynı tarz olan (daha iyi olması tarzın farklı olduğu anlamına gelmez) niasse'a karşı çıkılması çok da mantıksız değildir. bunun temel sebebi o dönem daha büyük bir ismin kulüp tarafından yalanlanmaması nedeniyle oluşan transfer beklentisi ile sabri jem gibi transferler nedeniyle hamza'ya duyulan haklı güvensizliktir. hamza çıkıp ya istiklal ya ölüm gibi ya niasse ya türkler ile devam dese idi niasse da laf yemezdi ayrıca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın