• 113
    galatasarayımızın inşallah 2016 eurocup'ı kazanacağı maç. eğer olursa basketbolda yeni bir kilometre taşı.

    ancak...

    bugün yaşanan bilet rezaletine değinmeden edemeyeceğim. çünkü şampiyon olunması halinde bu başlık defalarca okunacak ve bu yazdıklarımız bir çok kişi tarafından okunacaktır.
    biletix nam-ı diğer çiletix. yıllardır taraftara çektirmediği eza cefa kalmayan bir kurum. batacağı günü bayram gibi kutlarım. 15 yıl önce de aynılardı. kilitlenen site, cevap verilmeyen telefonlar, satış noktalarında sabahtan girilen kuyruklar ve bu kuyruklara bilet çıkış saatinden 2-3 dk kadar önce gelen karaborsacılar...
    rağbet gören bir etkinlik biletix vasıtası ile bilet satıyorsa sinirleriniz yıpranır, küfür edersiniz ve gününüz zehir olur.
    biletix karaborsacıdır. biletix kendini zerre dahi geliştirmeyen tekel bir oluşumdur.
    yıllarca gerçek taraftar kulübe biletixi şikayet etmiş ama kulüpteki yiyiciler buna hiç kulak asmamıştır. belli ki ortada güzel avantalar dönüyor.
    final maçı için satılacak biletlerin çıkış tarihi değiştirildi, satış kanalları değiştirildi yetmedi çıkacak denen kategoriler adı resmi olan kulüp sitesinde yazılmış olmasına rağmen çıkmadı. kombine olarak satılan biletler maç biletlerinin çıkışına 1-2 saat kala tükendi şeklini aldı. bu kombinelerin de tükendiğine de inanmıyorum. bilete ve karaborsaya yönlendirici bir girişim yapıldı diye düşünmekteyim. çünkü o kombineler 2 hafta satışta kaldı ve hala kategorilerde yer mevcuttu.
    yönetimin her işte olduğu gibi bu işte de sınıfta kalmış olduğu işi eline yüzüne bulaştırdığı apaçık görüldü.
    aysal yönetimi zamanında hatırlayanlar olacaktır bilet.galatasaray.org sitesi açıldı. kendi biletimizi kendimiz satıyor, hizmet bedeliymiş işlem bedeliymiş olmadan tüm gelir kulübe aktarılıyordu.
    bu sistem her ne olduysa passolig ile kalktı ve bir daha kullanılmadı.
    ne olurdu bu sistem basketbol voleybol vb branşlarda satış kanalımız olarak kalsaydı diye sormadan edemeyeceğim.
    nihayetinde takımı sezon boyunca salonda desteklemiş taraftara sen şöyle bir çekil bakalım senin ne haddine kupa görmek denmiştir.
    galatasaray taraftarı bunu unutmaz demek isterdim ama ülkece her şeyi çok çabuk unutabilen bir yapımız var.

    son topa kadar mücadele edip attığımız basket olsun ve o kupa buraya gelsin!
App Store'dan indirin Google Play'den alın