• 1427
    hiç söylenmemiş ama hiç derin kadrosu yok. zaten son 10 senede pek de öyle derin kadrosu olmadı. oysa derin kadrosu olan real madrid şu an 30 puan farkla lider. manchester city ise ohooo dünya kupasını aldı.
    futboldan kesinlikle anlamıyorsunuz. gidin bir amatör küme takımında topa falan dokunun arkadaşlar maça falan çıkın. futbol sizin düşündüğünüz gibi bir şey değil.
    barcalı oyuncular formsuzlar. formsuz olmalarının sebebi de en iyi oyuncularının gelecek kaygısı olabilir. *. ama mücadeleleri eksik ve sanki canları top oynamak istemiyormuş gibi oynuyorlar. bülent timurlenk'in bir lafı var, futbol teknik direktör oyunudur diye. futbolcuyu 4-3-3 falan dizmekle t.d. olunmuyor. oyuncularını morallendireceksin, sahaya çıktıklarında herşeylerini verecekler. sonuçta onlar da insan, özel hayatlarında problemler yaşayabiliyorlar, futbolcu o sahaya çıkınca bunları unutabilmeli, bunu t.d. sağlayabilir.

    edit: bu arada başakşehir'de mehmet batdal diye "uzun" bir oyuncu var. alsınlar oturtsunlar yedekte. o olmazsa başka bir "uzun" daha var ama onu pek tavsiye etmiyorum. :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın