resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:Hatayspor
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2685
    karaktersiz haysiyetsiz bir kimse.

    ligtv'ye verdiği röportaj yetmiyormuş gibi bir de stat çıkışında "allah bizi beraberliğe sevindirmesin" diyerek insanları tahrik etmiştir.

    evet belki de haklıdır. şahsen ben beraberliğe sevinmedim ama iyi ki yenilmedik diye düşünüyorum. çünkü rakibin boş kale denebilecek kadar müsait durumda kaçırdığı 2 pozisyon var. galatasaray ise bir tek selçuk ile kaleyi buldu. bir de podolski'nin ofsayt gerekçesi ile sayılmayan golü var.

    allah nasip etmesin diyor ama bundan 5 yıl önce kadıköy'deki maç 2-2 bittiğinde içten içe dereden alabalık yakalamış bir ayı gibi sevinmiştir.

    ligtv'ye verdiği röportajda, ne rakibi tebrik etmek var, ne 70 metre koşup gelip kendisine iyi niyet gösteren muslera'ya teşekkür etmek var, ne herhangi bir rakip futbolcuya teşekkür etmek var..
    varsa yoksa tahrik, sürekli tahrik.

    son 10 senede birisi şaibeli olmak üzere 3 şampiyonluğu bulunan bir takımın kaptanı ancak bu laflarla gündemde kalır. bu seneki şampiyonluğu da götünüzde patlatacaklar haberin yok.

    karaktersiz geldin karaktersiz gideceksin be volkan. artık milli takımda da yoksun. allah asıl bize bir daha senin meymenetsiz sıfatından medet ummayı nasip etmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın