resim
Volkan Şen
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:36
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 747
    ya cevap niteliğinde entry yazmayayım diyorum, galatasaraylı birinin fikirlerini saçma bulmayı zaten kendime yediremiyorum ama olmuyor işte.

    ''en azından nani kadar kariyeri olurdu''

    volkan kendine baksa, kafası bu kadar deli olmasa, altyapı eğitimini başka yerde alsa manchester' da oynardı yani. o da en az bak. emre çolak da arda' dan daha yetenekli ama o da zeki değil. zaten zeka denen şey yetenek kriterlerinden biri değil çünkü.

    zinedine zidane... dünya futbolunun gördüğü en iyi oyunculardan biri. teknik olduğunu tartışmaya gerek yok ama onun dışında kendisinden daha süratli, daha güçlü, daha çevik, daha çok koşan vs. vs. bir sürü oyuncu var futbol dünyasında. ama zidane' nin oyuna bakışı çok farklı, sahayı görüşü farklı ve zekası çok çok farklı. zidane' in daha önce ingiltere' de denendiğini ve teknik ama çok ağır, tam bir kütük dendiğini muhtemelen bilenleriniz vardır.

    volkan kim? ne yapmış bu yaşına kadar? yasin ne kadar iyi futbolcuysa volkan da o kadar iyi en fazla. şu çağda öyle doğru eğitimle ''en az nani kadar'' kariyer yapacak adamı zaten çeker alırlar, alıyorlar da. emre çolak da öyle. öyle aman aman yetenekli falan değil. teknik, kıvrak, topla ilişkisi çok iyi... iyi de bu özelliklere sahip zilyon tane adam vardır futbol piyasasında. yahu fm' de bile 20 küsür tane yetenek kriteri varken gerçek hayatta kaç tane vardır sen düşün. işte onca kriterden en fazla 3 4 tanesi ile volkan nani ile kıyaslanabilir. geri kalan kriterlerde nani öndedir demiyorum, o kıyaslamaya giremez bile volkan diyorum.

    bakın kendisine baksaydı, doğru yetiştirilebilseydi arda' dan da, nani' den de çok daha büyük olacak adam quaresma' ydı mesela. sürekli başarısız olmasına rağmen sürekli büyük takımlarda şans buldu kendisi. çünkü çok yetenekliydi. volkan ise sıradan bir kanat oyuncusu. öyle iki maçta yaptıklarına bakacaksak uğur boral, daniel alves' i şamar oğlanına çevirmişti. diyebilir misin ki uğur boral dünya çapında bir kanat oyuncusudur.

    biz enes 3 gol attı diye sevinince bize ekşi' de ''amma abartıyorsunuz hollanda 2. liginde 3 golü babaannem de atar'' yazan adamlar var sanki biz enes ibrahimoviç oldu demişiz gibi ya da hollanda 2. liginde oynayan diğer forvetlerin hepsi bunu yazan arkadaşın babaannesindne kötü forvetmiş gibi.

    volkan şen amrabat kadar bile bir futbolcu değil, bu akşam şov yapsa da değil. kariyerinde sadece 2 sezon etkili bir kanat oyuncusu profili çizebilmiş, süratli, topla oynamayı seven ve gününde olursa iyi maçlar çıkarabilen bir adam, tıpkı yasin gibi, fazlası değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın