resim
Tobias Jan Håkan Linderoth
Görev:Teknik Direktör
Takım:Varbergs BoIS
Yaş:45
Uyruk:İsveç
  • 391
    galatasaray tarihinin gördüğü en şerefli futbolculardan olduğunu az önce öğrendiğim ve hayretler içine düştüğüm futbolcumuzdur. neye göre ve kime göre. ayrıca galatasaray tarihi bu kadar şerefiz futbolcu ile mi dolu ki, yüzünü görmediğimiz, maçını izlemediğimiz, röportajını okumadığımız bir adam takımımızın en şerefli futbolcusu oluyor.
    bu arada ülkesine döneceği haberleri söylenti değildir. zat-ı muhterem ülkesi isveç' te yayın yapan b.t. gazetesine bizzat demeç vermiştir.

    ille de bir tarafa şeref madalyası verilmek gibi bir zorunluluk varsa fenerbahçe beşiktaş oyuncularının sözleşmelerini bir bir dondururken, yıllık 1.750.000euro gibi türkiye şartlarında oldukça yüksek bir rakamı tıkır tıkır ödeyen yönetimizin bunu linderoth' tan çok daha fazla hakettiğini zannediyorum.

    uyarılar üzerine gelen edit: yahu adam isveçli ama gazete danimarka gazetesiymiş. düzeltiyim de insanları yanlış bilgilendirmeyelim. kusuruma da bakmayın. ajans sahibi değilim sonuçta. her yayın organının nereden yayın yaptığını bilemeyebiliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın