resim
Lionel Andrés Messi Cuccitini
Takım:Miami
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Arjantin
  • 1605
    çoğu futbolcunun, ki buna volkan demirel falan bile dahildir, karakteri hakkında yorum yapmamaya çalışırım. tanıdığım adamlar değil bunlar. kaldı ki, 30 senelik aile babası, en azından o görüntüdeki adam bile, eşini aldatmış olabiliyor ve çat, 30 senelik evlilik bitiyor. sözde tanıdın, evlendin. biri hakkında keskin yorum yapmak, sakıncalı o yüzden.

    şu sözlükte sanırım karakteri hakkında yorum yaptığım ikinci insan messi. birincisi donk. kendisi rahat. farazi konuşayım evinde yangın çıksa itfaiyeyi aramaya üşenebilir.

    messi de bence açgözlü. bu alengirli işlere girdiği kaçıncı mevzu. ki ingilizcem iyidir, yetmediği yerde hocalarıma ve ingiliz dili ve edebiyatı okuyan arkadaşlarıma danışıyorum, şu panama papers mevzusunu takip ediyorum.

    abi adam açgözlü. 3 mü geliyor? 1 gidecek mi? 2 geldi gösterelim, 0.25 gitsin kafasında biri messi.
    neymar'ın da sanırım böyle bir olayı vardı.
    yahu bu vergiyi vermek seni fakir yapmaz ki? sanırsın 20 kazanıyor, 19.75'i vergi olarak alıyorlar buna 250.000 kalıyor.
    yapma yahu.

    zaten 35'i geçtim, 40 yaşında gitsen arabistana senelik 30 milyon euro alırsın. neyin çabası bu abi?

    edit: vergilendirme hakkında sorunların varsa koskoca messisin, yap eleştirini vergilendirme sistemine. ama şöyle vergi kaçırma yöntemleri etik yönünü geçtim, kariyerine zarar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın