• 38
    en buyuk rakibinin on liberosu, stoper eksikliginden dolayi milli takimda o pozisyonda oynatilirken, galatasaray'in milli takima dahi cagrilmayan stoperinin kurdugu bir cumle bu. galatasaray'in bu sakat zihniyetle ilerleme sansi yoktur. kanayan yaralar, iltihap olusmadan kesilip atilmadigi icin galatasaray kangren olmustur.

    nasil ki, son donemin en buyuk tahribati, 'dursun ozbek' ile 'galatasaray baskani' kelimelerini ayni cumle icinde kullanmaya alismaya baslamamiz olmussa, bu hastalikli bakis acisinin temsilcilerininin palazlanip yesermesi de en az 'baskan dursun' kadar kalici hasarlar birakacaktir.

    galatasaray acilen yuzunu tekrardan batiya donmelidir. bati standartlarinda bir yonetim, baskan, antrenor ve futbolcular kurtulus icin tek recetedir. hoca ve oyuncular dahil yetersiz yerlileri kendisine statu olarak yakin gordugu icin onlari bastaci eden zihniyete sahip, taraftar dahil tum kesimler susturulmali, sert ve acimasiz tedbirler alinarak yururluge konmalidir.

    galatasaray tukeniyor, gozumuzun onunde marka degeri kucultuyor, baskaniyla, hocasiyla, oyuncusuyla galatasaray siradanlastiriliyor,
    lanet olsun hepinize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın