resim
Gökhan Gönül
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Türkiye U21
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 1269
    kendisi sinsi midir, dürüst müdür, nedir bilemem. kendisiyle oturup 10 dakika bile geçirmişliğim yoktur. mesela donk'un rahat biri olduğunu çok rahat söylerim futbol açısından. adam rahat yani. geniş biri, futbol söz konusu olunca. gökhan nasıl biri dersen saha içinde, iyi sağ bek derim. ama karakterini pek yorumlayamam elimde "kendimce" çok veri yoksa. kaldı ki kendimce fikirlerimi de yazdıktan sonra öyle çok savunmaya gerek duymam. alt tarafı sözlükte yazıyoruz. ama bir münazarada affetmem. :(

    şimdi ben şu ihtimal üzerinde duruyorum, gökhan durumdan habersizken kontrolünü yitirmiş zat doktora bir talimat vermiş olabilir mi? olamaz diyemem. daha yeni fenerbahçenin olimpiyatlarda madalya alan atletlerinin durumunu gördük.

    gökhan'ın kullandığı ilaç hakkında yeteri kadar bilgi verilmiş. ben de bugün ilaçlar, maddeler hakkında bilgisi olan hocalarımla görüştüm. sözlük yazarlarından farklı bir şey söylemediler. halk dilinde aynı şeyler söylenmiş burada da.

    ve cidden senin benim gibi taraftar olan fenerbahçelilere üzülüyorum. küresel komplo diyenleri falan bir yana ayıklayalım. onlara laf anlatılmaz. aziz yıldırım bu tiplerin dışındaki milyonlarca taraftarı nasıl üzüyor, nasıl lekeliyor bilmem farkında mı. önce 3 temmuz süreci diye korkak bir ad takılan, ama adı şike olan olay, sonra olimpiyatlarda yarışan sporcuları, şimdi gökhan gönül olayı.

    bu işin arkasından hiçbir şey çıkmasa bile adamlar dönüp geçmişine bir bakacak, kesin bir ayarlama oldu gökhan suçluydu diyecek.
    yıldırım demirören ve yönetimleri, aziz yıldırım ve yönetimleri... sizlerin hiçbir zaman affedilmemesi lazım. ama ilginçtir, biriniz futbolu ötekiniz türkiye'nin en başarılı 2. kulübünü yönetiyor.

    tüm yöneticilerimizi eleştiririm. överim de. iyi işleri olur kötü işleri olur.
    ama bir konuda minnettarım, şu an kimse benim önüme belge koyamaz aha şurada şike yaptınız diye.
    ancak sturm graz diye sayıklar birileri.
    sonra da futbolcusuna gizliden doping mi yaptırdı soruları oluşur insanın kafasına.

    sorumlusu kimse, işin başında aziz yıldırım olduğu için şaşırtmamıştır!
App Store'dan indirin Google Play'den alın