• 40
    bu olay büyük bir keyiftir bence. amacınız profesyonel değilse, yazın henüz öğrenciliğin tatil avantajını yaşayacak yaştaysanız sene boyu fazlalık yaptığınız 5-6 kiloyu da verdirir mesela.

    bende ortalama bir bisiklet vardı mesela geçen yaz. küçük pilli bir lamba aldım, geniş rahat bir sele ve onun üzerine de minder tarzı bir şey aldım. kafada kulaklık, arabaların olmadığı sahil yolunda 1 saat kadar her gün bisiklet sürüyorum. büyük keyif gerçekten, en azından bir şeylerden uzaklaşıyorsunuz sürekli akan görüntü ve müzikle. bu yönüyle film gibi hatta. akan görüntü, müzik. işin güzeli, bu sefer çerçeve sizsiniz. sizin baktığınız yer, ilginizi çeken yer ekranda.

    evet ülkemizde bisiklet sürmekte neredeyse lüks bir şey. öncelikle, pahalı bisikletler. http://www.decathlon.com.tr/...leti-id_8305485.html bakın sitedeki en ucuz bisiklet. 579 lira.

    bisiklete binmek lüks müdür, tartışılır. bu tip durumlarda hemen bazı insanlar ama evine ekmek götüremeyenler var der. işte bu, sosyal devlet olamamanın göstergesidir. kötü eğitim sisteminin göstergesidir. kimse yukarıya çıkmak için çabalamak istemez. aşağıdayken yukarıdakini paçasından yakalamak daha kolaydır. tek başına azimle çalışıp yükselmektense, 5 kişi birini tutup paçasından aşağı çekmek kolaydır. büyük meseleler bunlar.

    bana kalırsa lüks falan değildir bisiklete binmek. lüks tanımı değişmelidir. insanlar bu kadar gergin yaşıyorken, 1 saatlik bir bisiklet kaçamağı lüks ise, çok yanlış yerlerdeyiz demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın