• 3
    sahipleri aynı olup aynı yarışta koşan atlardır. genellikle at sayısı 2 olup 3-4 olduğu zamanlarda görülmüştür. müşterek bahiste eküri atlardan hangisi gelirse gelsin , hepsi kazanmış sayılır. genelde ekürilerden biri önde yarışın temposunu diğer eküri atın istediği bir biçimde belirler ve ona avantaj sağlar.

    beğenmediğim olaydır. sebebini sorarsanız çok çirkin bir olaya şahit olmuştum. efsane arap yarış atlarından turbo ve kafkaslı beraber yarışırkenturbo haksız rekabete uğramıştır ve bu yarışta hayatı boyunca ilk kez geçilmişti. sanırsam 23 yarışta 23 birinciği vardı.

    yarış : https://www.youtube.com/watch?v=x3C0_B0Kl2I

    bu arada turbo kaçak bir attır. kaçak at nedir ? yarışı her zaman en önde götürmek isteyen atlara denir. eğer götürmezse yarışa küser ve iyi performans veremez.

    edit : turboyu önde temposunu bozan at kafkaslının direk ekürisi değildir. fakat gizli eküri olayı olmuştur. sahipleri çok yakın arkadaştırlar.

    edit 2 : turbo ve kafkaslı'nın ilk yarışları. https://www.youtube.com/watch?v=gvdqhY2QPNE adaletli yarışta neler olduğu ortada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın