resim
Ahmet Oğuz Çetin
Görev:Gelişim Direktörü
Takım:Türkiye
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 126
    https://pbs.twimg.com/media/CegUyrtW4AACmCx.jpg

    utanmadan hala şu volkan ayısını kaleye koyup algı yaratmaya çalışıyor ya daha ne denir bilemiyorum. adam maçtan siktir olup gitti. geçen 1,5 yılda ağzından "pişmanım, özür dilerim" anlamanı gelecek tek bir söz çıkmadı. ama hala bu karaktersiz şahsı kadroya yazıyorlar ya insan gerçekten hayret ediyor. hadi tribündeki fanatik fenerbahçeliler "alınması lazım" dese bir şey demiyoruz da yani sen yıllarca futbol oynamışsın, yıllarca milli maçlara çıkmışsın, kaç yaşına gelmişsin yaptığın işe bak ya.

    işin ilginç yanı kaleye volkan demirel isimli şahsı koyuyorsun da stopere neden kağıt üstünde en iyi stoperimiz olan ömer toprak'ı koymuyorsun? volkan affedilmiş oluyor da ömer niye affedilmemiş oluyor sevgili oğuz çetin? bu kadarsınız işte. suçlu sen değilsin ki. seni oraya yorumcu diye koyan ve seni yorumcu diye izleyenler suçlu. bu kadar da olmaz ki ya.

    haydi ömer'i es geçip stopere ersan'ı yazdın çünkü stoper kıtlığı var. haydi forvete cenk'e yazdın çünkü cenk formda, burak sakat ve durumu belirsiz. şu orta saha tercihi nedir yahu ağzım açık kaldı. topal, nuri, selçuk, ozan, oğuzhan, hakan ç., yunus malli'den oluşan 7 kişilik oyuncu havuzundan bir üçlü kombin yapalım desek, oğuz çetin'in yaptığı bu üçlü, en kötü seçim olurdu herhalde. seçimdir en nihayetinde, herkesin fikri farklıdır ama yıllarca orta saha oynamış bir eski futbolcu şunu yapmaz yani.

    tamam topal defansif açıdan önemli de neden yanında ozan var? topal'ın yanında selçuk, oğuzhan, nuri üçlüsünden birisini yazarsın, önlerine de hakan ya da yunus'u koyarsın. ki fatih terim kaç maçtır (4-6-0 oynattıkları dahil) topal'ı orta sahada bile kullanmıyor. bir kesiciden ziyade iki tane oynamaya çalışan futbolcu koyuyor. hadi bu üçlüyü seçtin diyelim bari 4-2-3-1 yapma. topal'ı defansif orta saha, oğuzhan sol iç, ozan sağ iç olacak şekilde bir 4-1-4-1 yap (hollanda deplasmanında fatih terim yaptı). şu yaptığın kadronun elle tutulur hiçbir yanı yok.

    "acaba bu kadroyu şimdiki form durumlarına göre mi yaptı" dedim ama yok. bir kere kadroda volkan yok ersan yok serdar sakat. ne yemiş ne içmiş de bu ilk 11'i çıkartmış çok merak ediyorum. galatasaraylı futbolcu koymamasına pek takılmadım. olmayabilir, sonuçta selçuk iyi durumda değil, hakan da sakat falan diye yazmamış olabilir. ama bu olmamış oğuz çetin, ben hayır diyorum.

    saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın