• 48
    19 mart 2016 da taksim de yaşanan saldırı sonrası direk istediğim olaydı. korkum bombalı saldırı olmasından ziyade, metro kalabalıkken dümbüğün birinin bomba var diye bağıracak olmasıydı.zira böyle dangalakları maç sonrası ve öncesinde çokca görebiliyoruz.

    ama maç günü maça 2 saat varken maçı önce seyircisiz oynatmayı istemek sonra ertelemek ise saçmalıktan başa bir şey değildir. maça gidecekler zaten yola çıkmıştır. kalabalık olması gereken yerler kalablıklaşmıştır. neden bu son zamanları beklediniz? hadi diyeim ortaya bir haber çıakttınız çok sıkı ihbarlar aldık dediniz. teşekkürler binlerce insanın sağlığını kordunuz.

    peki bugün 21 mart 2016 kısaca o aldığınız ihbardan bir gün sonrası. ne gibi önlemler aldınız. mesela ben bindiğim kalabalık metrobüs durağında bir tane polis göremedim. mecidiyeköyde indim o akbil basılan yerde bir tane polis görmedim. gayrettepe tarafına yürüdüm kendi arasında sohbet eden sadece iki tane polis gördüm. bu mudur sizin aldığınız önlem, bu mudur sizin ihbar değerlendirme durumunuz?

    neyse yalanlarınızı yemiyoruz. ama reis-i cumhur, ah be güzel cumhurbaşkanım * sen neden şikeci bir zatın oyununa geliyorsun da maçı ertelettiriyorsun. senin ülkenin düşeceği durumu, ekomonin düşeceği durumu anlayamıyor musun? bunu idrak edemeyecek kadar bu zatın oyuncağı mısın?

    üzüldüğüm nokta ise fenerbahçe camiasının bu olaylardan bile nemalanmaya çalışması. maçı ertelettirmeleri ve bu konu da avuçlarını ovuşturmaları. gerçekten çok üzücü...
App Store'dan indirin Google Play'den alın