• 40
    ertelenmesi doğru ama bu zamana kadar ertelenmemesi hayli gecikmiş olan karşılaşmadır. biz burda 13 mart 2016 ankara patlaması ve 19 mart 2016 istanbul patlamasından sonra yerine getirilmesi konusunda bas bas bağırdık. ne oldu peki? futboldan sorumlu kurumumuz önce maçı oynatmayı tercih etti sonra maça 2 saat kala seyircisiz oynanmasına karar verdi, sonrada iptal etti.

    tüm maçları bu terör olayları yaşandığında 1 hafta erteleseydiniz bugün bütün şaibeli konuşmaların hiçbiri yaşanmazdı. normal olarak bütün camialara söz hakkı doğuyor. diğer yandan sosyal medya'da kimse maçın güvenlik sebebi ile ertelendiğine inanmıyor ve fenerbahçe takımını dinlendirme amacıyla verildiğine inanıyor.

    bakın beyler açıkca söyleyim bu işler bizim konuştuğumuz kadar basit işler değil. istanbul valiliği ciddi istihbarat geldiği için maçı ertelediğini duyurdu. peki biz maçı oynasak daha mı iyiydi? allah korusun tatsız bir olay yaşansa bu sefer istanbul valiliği nerde istihbarat teşkilatı nerde diye söylemeyecek miydik?

    bazı arkadaşlar diyecektir madem ihbar var maç neden oynanıyor diye ona da herifler yeni gelen bi istihbarat sonucunda maçın iptaline karar verdiğini söylüyor. olaylara malesef geniş açıdan baktığımıza inanmıyorum inanmak istediğimiz şeyleri duymak için zaman harcıyoruz.

    maçın ne zaman oynanacağı çokta önemli değil ha oynandığı zaman olası bi mağlubiyet alırsak yine ortaya çıkacak taraftar kitlesi bellidir. bırakın 3 puanı alan alsın insanların burnu kanamasın memleketimizde huzursuzluk çıkmasın. saygılar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın