resim
Ivan Bebek
Görev:Hakem
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
Görev Aldığı Maçlar
  • 84
    söylediğim gibi aslında abartıldığı kadar kötü bir maç yönetmemistir. yenilgiye bahane arayan karşı kıyı kuşlarının dayanak noktası olmuştur ve bu durum ne yazık bizim sözlük yazarı birçok arkadaşımızıda etkilemiş olacak ki fb medya maymunlarının yazıp yönettiği algı operasyonuna istemeyerek de olsa eşlik etmişlerdir.

    not: fb kazandığı son on maçı açın izleyin rakip takımlardan kaçı maçlarını kırmızı kartsız bitirebilmiş görün adamlarda fb' nin yaptığı gibi her haksız karar sonrası olay mı çıkartmış hakeme mi dalmış iyi analiz etmek lazım.

    f.c braga_fb maçında braga'nın ilk golü ofsayt tamam ancak çok ince otuz cm deniliyor fb hiç mi benzeri pozisyon yaşamadı ?

    penaltı pozisyonu ister inanın ister inanmayın birçok hakemin verebileceği bir türden penaltıydı kartlar zaten haklı e nasıl maçı katletmiş bu hakem ilginç

    hakem maçın genelinde kötüydü bunu zaten ben de kabul ediyorum ama her iki takım için kötüydü. bu maçta hakemi elestirebilecegim tek konu maçın onuncu dakikasında mehmet topala gösterdiği sarı kart olabilir bunu anlamakta güçlük çekiyorum zira hakem bu kararı vermekte acele etti diye düşünüyorum isteseydi biraz daha esnek davranabilir.

    yani maçı hakem katletti demek ağır saçmalamaktır.fb kötü yönetildi kötü oynadı çabuk pes etti. anamızın ligindeki rezaletin diyetini odediklerinin farkına varınca işler karıştı hadi geçmiş olsun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın