• 271
    mart ayını bitirmeye yaklaştığımız şu günlerde geriye dönüp baktığımızda küçümsenen grubumuzdan çıkan iki takımın da şampiyonlar liginde çeyrek finalde olduğunu görüyoruz.
    avrupa liginde oynayan bazı takımların yorumcularının "galatasaray'ın rakipleri çok kolaaay ama biz avrupa liginde şampiyonlar ligi gibi gruba düştük yeaaaaa" serzenişleri hala akıllardadır diye düşünüyorum. pardon unutulmuştur, burası türkiye burada insanlar balıktan hallice bir hafızaya sahip.
    neyse ne diyorduk, benfica ve atletico madrid çeyrek finaldeler, yolları da açık olsun. bu sırada avrupa ligindeki arkadaşların o çok aşırı zor gruplarındaki takımların mart ayındaki durumlarına bakalım;
    beşiktaş'ın rakipleri; sporting, skenderbeu ve lokomotif moskova idi. skenderbeu gruptan çıkamadı, lokomotif ve sporting de bir önceki turda elendiler.
    lokomotif rusya liginde 3.sırada, sporting de portekiz liginde lider benfica'yı takip ediyor. aa benfica hani çok kolay olan benfica değil mi o ?
    fener'in rakipleri; ajax,celtic,molde. bildiğiniz üzere buradan molde ile fener çıktı. molde geçen tur elendi. fener de çok kolay benfica'nın lider olduğu ligin akhisarıyla eşleşip ilk maçı evinde 1-0 aldı, rovansını bu aksam oynayacak. *
    ajax neredeyse her sene 1 ay kala şampiyon olduğu ligde lider psv'yi takip ederken, celtic , rangers'ın 2. ligde olduğu şu günlerde aberdeen ile şampiyonluk mücadelesi veriyor şu an lider.
App Store'dan indirin Google Play'den alın