• 6
    kalede volkan babacan ve mert'in yeri garantidir ama 3. kim olacak o muamma inşallah boz ayıyı almaz kaleye.

    sağ bek belli; gökhan ve şener. solda ise caner'in yedeği kim olacak o muamma bence köybaşı ve bursa'dan emre'de oraya aday.

    en sıkıntılı olduğumuz mevki bana göre stoper çünkü doğru dürüst formda bir stoper yok. geçenlerde ömer toprak'da özür diledi terim onu seçer mi bilmiyorum ama şu stoper yokluğunda bana göre kesinlikle kadroda be hatta 11'de olmalı. hangi stoperimiz onun kadar tecrübeli adam yıllardır bundesliga'da ve devamlı olarak avrupa kupalarında oynuyor. semih zaten balta ile birlikte banko kadroda yanlarına serdar aziz ve ersan ile stoper rotasyonu tamamlanır.

    orta sahada bana göre topal olmazsa olmaz, yunus mallı'yı zaten seçeceğini söyledi hoca adam zaten çok formda. oğuzhan, hakan çalhanoğlu ve arda da banko. cezasına rağmen gökhan da kadroda olur ve selçuk da kadroda yer alır. kanatları da alternatifli tutmak isteyecektir. yasin ya da volkan şen seçilir.

    hücum hattında burak sakat olmazsa banko, ben cenk tosun'un da kadroda yer bulacağını düşünüyorum çünkü yerli forvet yok memlekette. umut ya da mevlüt bu ikiliden biri de kadroda yer alır. sanmıyorum ama bir sakatlık falan olmazsa muhammet demir de oraya adaydır.

    ihtimaller dahilinde benim kadro düşüncem bu. keşke sinan sakatlıktan yine fırtına gibi dönse ve o da kadroda yer alsa ama ben seçileceğini düşünmüyorum. keza aynı şekilde koray günter'de devamlı oynasın ve kadroda yer alsın çok isterim ama çok zor. zaten az çok tanıdğımız terim kafasında çoktan belirlemiştir kadroyu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın