• 11
    hiç bir zaman bir bütünün parçasyıla bütünü yargılayıp bir karara ulaşmamak gerek. bu yüzden bireysek yanlışlar ve cezaları benim için çok önenli.

    4×4 futbol isimli bir program var. bu arada öneririm güzel futbol programlarından biri. orada ki fenerli yorumcu (adını hatırlayamıyorum ama perieraya basın toplantısında tepki gösteren kişi) kızının kanada da yaşadığını ve kanada devletinin güzel bir söylemi olduğunu söylemişti. o söylem "bende ırkçılık yok diyemem ama ırkçılığa karşı ilk yanında olacak kişi benim." idi.

    irkçılık şu an dünyada ki en iğrenç ve büyük suçlardan biri. avrupa bunun cezasını en ağır şekilde vermeli. bunu hukuk bilenler yazsın. ben gereksiz kalabalık yapmayayım.

    ama sportif olarak yapılacaklar bariz. madrid bir daha bu adamlara turist olarakta bilet satmaz ve bunu beyan eder. psv daha sert bir şekilde kendi komininden uzaklaştırır bu yaratıkları.

    hatırlarsanız bir psg deplasmanında chealseli ırkçılar fransa da bir zenci fransızı metroya almamıştı ve bunu ırkçı olmaktan mutlu olduklarını söyleyerekten yapmışlardı. daha yeni sayılacak bir emsal var.

    bu çirkinliğin rezil edilerek cezalandırılması gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın