• 24
    rakamlar ışığından maça bakacak olursak;

    *ligde 8 maçtır deplasmanda kazanamıyoruz. fenerbahçe, rize, kasımpaşa, beşiktaş, kayseri, osmanlı, mersin ve antep ile oynadığımız maçlarda yalnızca 3 beraberlik alabildik (fenerbahçe, kasımpaşa, kayseri). son kazandığımız maç ise başakşehir deplasmanı.*

    *gençlerbirliği ile aramızda oynadığımız son 10 maçta 6 kez kazandık ve 3 kez berabere kaldık.
    kaybettiğimiz tek maç ise eboue'nin kendini yere atarak topu vlemincx'e bıraktığı ve 1-0 kaybettiğimiz 8 mart 2013 galatasaray gençlerbirliği maçı
    ki o maçta da takım akıp gidiyordu. ta ki fatih terim oyuna müdahale edip yaptığı 2 değişiklikle takımın hızını kesene kadar.

    *gençlerbirliği ile deplasmanda oynadığımız maçlara bakacak olursak ise son 5 maçta 2 galibiyet ve 3 beraberliğimiz var.

    tüm bu gereksiz bilgilerden sonra da bu maça dair kazanma ihtimalimizin %1 bile olmadığını söyleyeyim. bunun sebebi de ne gençlerbirliği'nin son haftalardaki yüksek formu ne de başka bir şey. olay tamamen bizim kafa olarak bitmiş ve dağılmış görüntümüz. ki ligin belki de en kötü takımı olan antep deplasmanında yenilmemiz ve son 8 deplasmanda kazanamamış olmamız da bu sebepten.

    o yüzden sezon bitene kadar işkence ve ızdırap dolu maçlar izlemeye devam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın