• 15
    ne yazık ki biraz önce mail kutumuza düşen haberle hayata gözlerini yumduğunu öğrendiğimiz yazar kardeşimiz. allah ailesine ve sevenlerine sabır versin. mekanı cennet olsun.

    --- alıntı ---

    merhaba, ben sözlükte holden caulfield nickli kullanıcıyım. henüz yazarlığım onaylanmadığı için sizlerle sadece buradan iletişim kurabiliyorum. sözlüğünüzde kurtbaba kullanıcı adıyla yazar olan sefa inan kardeşimiz uzun süredir mücadele ettiği (bkz: #1783268) hastalığına bugün yenik düşmüş. düşmüş diyorum çünkü ben de kendisini bir başka sözlükten, kendisinin moderatör olduğu ornitorenk sözlük'ten hasbelkader tanıyorum. kendisi hakkında bugün yazılanlara şuradan bakabilirsiniz: http://www.ornitorenksozluk.com/...8035/kurtbaba/bugun/
    şu da hastalığıyla mücadelesini 1 senedir aşama aşama anlattığı başlık, eğer ilgilenirseniz:
    http://www.ornitorenksozluk.com/26628/hastaligim/
    bu da galatasaray sözlük hakkında yazdıkları:
    http://www.ornitorenksozluk.com/...zluk/yazar/kurtbaba/

    kendisinden farklı hayat görüşlerine sahiptim ancak ortak noktamız ikimiz de sıkı birer galatasaraylıydık. fakat onun galatasaray sevgisinin yanında benimki ancak sempati olarak anılabilir, nitekim hastalığında dahi galatasaray maçlarını kaçırmadığını ben bizzat biliyorum. çok mücadele etti, eminim bu mücadelesinde onu hayata bağlayan başat faktörlerden biri de çok sevdiği galatasaray oldu. sizden ricam bu kardeşimizin bu acı haberini bir şekilde duyurmanız. sevenlerinin arkasından yas tutmasını istemediğini de biliyorum ancak nick altında yazılanları görünce buradaki yazar kardeşlerinin de bu durumdan haberdar olması gerektiğini düşündüm. bir galatasaray topluluğunda "ölümsüz" olarak anılmayı hak edecek kadar iyi ve sadık bir galatasaraylıydı. umarım bu mesajı görüp dikkate alırsınız. hepimizin başı sağ olsun.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın