resim
Édinson Roberto Cavani Gómez
Takım:Boca Juniors
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.84
Uyruk:Uruguay
  • 110
    bu sezon bir dönem maçlara üst üste yedek başlayan santrafor. yanılmıyorsam üst üste 4-5 maçta kendisini kulübede oturttu blanc. 9 mart 2016 chelsea paris saint germain maçında da turun ilk maçında olduğu gibi yine yedek. paris 4-3-3 oynuyor. santraforda ibrahimovic'i kesmesi pek mümkün değil. zaten önceki sezonlarda da genelde sol açık (kanat forvet) oynuyordu. paris'e geldiği gün ibrahimovic'i kesemeyeceği belliydi. bu yüzden ben, as santrafor olacağı bir takıma gitmesini tercih ederdim.

    aslında bu sezonun ilk yarısında kötü bir performans göstermedi. sol açık oynamasına rağmen bir çok gol attı. ancak blanc onu, sanıyorum iyi bir sol açık performansı göstermediği için yedek oturttu. bu da çok normal, çünkü adam santrafor. kadroda di maria ve moura gibi iki iyi kanat oyuncu olunca paris iyi bir 4-3-3 takımına dönüşüyor. bu pencereden bakınca cavani'nin yedek kulübesinde olması mantıksız gözükmüyor ama cavani gibi ekstra özellikleri olan bir santrafor yedek olmamalı.

    bu sezon başında arsenal ya da manchester united'a gider diye çok ümitlenmiştim ama olmadı. bunda ibrahimovic'in sezon sonunda takımdan ayrılmasından sonra kendisinin as santrafor olacağı gerçeği de çok etkili bence. eh paris de güzel şehir. "su veren itfaiyenin hortumunu sikeyim, seneye buraların kralıyım anasını satayım" diyerek ayrılmak istememiş olabilir, saygı duyarım. ancak ben kendisini premier lig'de görmeyi çok isterdim ki hala daha isterim. umarım bir gün böyle bir transfer gerçekleşir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın