• 24
    ülkedeki kokuşmuş düzene mensup kesimin sığınağı olan cümle.

    sabaha kadar kursalar da bu cümleyi, şike davasına ait delillerin gerçekliği hükümet güdümlü mahkeme tarafından bile kabul edilmişken, yaptıkları şike; bu şikeci arkadaşların alınlarında silinmez bir leke olarak ilelebet kalacaktır.

    akepe mahkemesi deliller gerçek ama toplanma yöntemi yasadışı diye karar kılmış, bu düdükler aklandık diye tura çıkıyorlar. neymiş efendim, gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi bir huyu varmış.

    oğlum siz mal mısınız? mahkeme ne diyor? "beyler elimizden geleni yaptık fakat delillerin sahte olduğunu kanıtlayamadık, toplanma yöntemi yasadışı paralel filan diyelim de bari aziz'in götünü hapishaneden kurtaralım." neymiş benim salakoğlanım? "deliller gerçek". bir daha yazıyorum iyi okuyamadıysan: "deliller gerçek."

    aklandıklarını sanan bu malların içinde bir de "hobaaa beyler uefa'ya dava açalım da, 500 milyon euro tazminat alalım." diye düşünen gerzekler var ki, normal hayatlarında bu adamların kimi mühendis, kimi doktor, kimi üst düzey yönetici vesaire, ama ortak noktaları fenerli olmaları (bkz: adam fenerli zaten).

    anlat hele bir fenerli kardeşim, neye göre dava açacaksın uefa'ya? ne gibi bir done sunacaksın uefa'nın önüne? "dear uefa, deliller gerçek ama paralel toplamış, 500 milyon euro please." mi diyeceksin? uefa bu durur mu yapıştırır cevabı: "hasiktir lan oradan pis şikeci, deliller gerçek mi? gerçek. ben seni bunlar üzerinden yargıladım mı? yargıladım. sen savunmanı yaptın mı? yaptın. ben tatmin oldum mu? şahsen olmadım. e o zaman? isterse mossad, isterse cia, isterse fbi toplasın delilleri yasadışı bir yöntemle, benim sikimden aşşşağa kasımpaşa." der geçer.

    kafayı yedirecekler anasını satayım insana. ama böyle daha iyi oluyor inanın. şimdi bu güruhta acaip bir beklenti var yukarıda bahsettiğim gibi, tazminat filan diye. hele şu yargıtay son kararını bir açıklasın ondan sonra aziz yıldırım götünü mahpus damlarından kurtarmanın dayanılmaz hafifliği ile köşesine çekilsin, o zaman diyeceğim her birine tek tek, eee kardeş madem masumsunuz, neden açmadı başkanınız uefa'ya dava filan diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın