• 104
    öncelikle şunu belirteyim kendisi sadece sabri'yi koruyup kollamaz. bu adam futbolu futbol gibi gören en ufak detayı bile korur. işin içinde ruhunu arar. futbol yoksa o da yok. elin piçi gibi iki dakikada takımına sövmez. elin fahişesinin evladı gibi kendi öz değerlerine laf etmez, edeni de kınar. şov yapma hevesi içinde olan çoğu galatasaray taraftarının farkındadır. kendisine göre takımda sabri'nin yeri olduğu gibi, beşiktaş'ta da ibrahim üzülmez'in yeri vardır. çünkü bu adamlar gönülden bağlıdır. iki gün önce oyuncusuna söven, 5 gün sonra sövdüğü oyuncusunu öven kötü kadın(!) çocuklarının evlatlarını hiç sevmez. dediğinin arkasındadır. çünkü kötü kadın çocuklarının(!) söylemleri de anneleri gibidir. yani nasıl? cevap: günlük!
    bir de onu iyi anlayamaz çoğu kişi. eğer arda'yı, rijkaard'ı ve bu şekilde bazı kişileri olmaması gibi eleştiriyorsa biliniz ki karton taraftara fena halde gönderme yapıyordur. ironi meselesi...

    ona kızın isterseniz. umrunda mı? hayır değil. haa bir de mesaj atmayın yani. okumaz. işinize geliyorsa birader!

    kendisine saygım sonsuzdur. çünkü ikimiz de aynı yolda birleşiyoruz. bu düşünceleri çekemeyenler zaten iki günde sabrisever, takımcoşar felsefesindedir. fakat onların her biri birer ibnetordur. rantcıdır, pezevenktir. lakin bir şeyi başından beri belli detaylarla açıklamaya çalışanlar varsa da onlara söz söylemem. çünkü dönek değillerdir. sözünü lafını bilen kişilerdir. haydi selametle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın