resim
Cihat Arslan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Şanlıurfaspor
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 83
    olaylara bakış açımız sürekli bizi yanıltıyor bana kalırsa. şöyle ki 02.03.2016 tarihli galatasaray- akhisar maçından sonra emre çolak şu açıklamaları yaptı:

    ''galatasaray'da bazı şeyler değişmeye başlayacak, bunun sözünü verebiliriz. artık kenetlenmemiz lazım. daha iyi mücadele edip daha iyi oynamamız lazım.''

    haa şimdi hocayı belli bir kesim istemiyor belli ki. sneijder de dahil olabilir bu gruba selçuk da emre de hakan balta da. ben açıkçası futbolcuların da bu tepkisini gayet normal karşılıyorum. futbolcu cin gibidir arkadaş, hangi hocanın işi bilip bilmediğini de bilir nihayetinde.

    bakın bakış açısı nasıl farkettiriyor; farzedelim cihat arslan, emre çolak'ın yukarıdaki maç sonu açıklamalarını kaynak gösterip futbolcuları yerden yere vursa, hatta yönetime de sallasa neler denecekti? ben söyleyim, cihat hoca kahraman ilan edilip yeni teknik direktör adayımız olacaktı sözlükçe.

    ama söz konusu sözlerin sneijder için söylendiği düşünülüp ,kaldı ki bence de sneijder için söylüyor, tu kaka ediliyor cihat arslan.

    niye her şeyden böylesine rahatsız olunuyor, niye böyle kötüleme isteği var oluyor bilmiyorum. yahu bize ne akhisar hocasının söylediklerinden. o kim arkadaş? konuşmuşsa konuşmuştur. ne oldu yani konuştuysa?

    sneijder mustafa hoca'yı istemedi, yani bu çok belli bir şey arkadaşlar. ha istemedi de maç mı sattı, bilerek oynamadı mı? hayır. yine en çok mücadeleyi o verdi sahada.

    sapla samanı karıştırmayalım. istemeyebilir futbolcu hocasını. ben ona bakmam, sahadaki mücadelesine bakarım.

    aynı olay cesare prandelli döneminde selçuk inan özelinde de gerçekleşmişti. selçuk inan dahil bazı futbolcular prandelli'den oldukça rahatsızdı. bunu kalkıp basın önünde söylemediler belki ama her şey apaçık ortadaydı yani. kaldı ki selçuk da sahada mücadelesini verdi öyle ya da böyle.

    benim kızdığım şu: selçuk inan'a bu durum nedeniyle denmedik laf kalmadı ama biricik wesley'mize aynı kişiler hiçbir şey demiyor. aslında olaylar aynı, kişiler farklı. benim için ikisinde de sıkıntı yok. olabilir bence futbolun içinde bunlar. adamlar başarılı birini istememezlik etmiyor ki. örneğin mancini döneminde futbolcular hiçbir şekilde böyle istemeyen tavırlar sergilemedi. burak'ın kopenhag maçında attığı depar da gözlerimizin önünde hani.

    cihat hocama da şunları söylemek isterdim fırsat bulsaydım. yahu bu futbolcular fatih terim'i, lucescu'yu, mancini'yi, gerets'i istememezlik etmiş mi? kimleri istememişler cesare prandelli ile mustafa denizli'yi. bu iki teknik direktörün zaten kulübe sokulması bile başlı başına hata. burada futbolcuların suçu ne? doğruları söylemek mi? prandelli gitti ne oldu, 4. yıldız geldi. kötü mü etti şimdi oyuncu grubu bizlere?

    cihat arslan çok sevdiğim bir antrenör. ben cihat arslan'ın galatasaray hakkında konuşmasına kızmıyorum, konuşabilir herkes. ne var? benim kızdığım söylediklerindeki haksızlık.

    laf ettiği, bu düzende yeri yok dediği sneijder olmasa galatasaray ne halde olurdu hiç düşündü mü acaba?
App Store'dan indirin Google Play'den alın