resim
Cihat Arslan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Şanlıurfaspor
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 79
    https://twitter.com/...s/706413276830277632 ben burada bir "göt kalkması", had bilmezlik falan göremedim. adam galatasaray bitmiş, bana muhtaç mı demiş ? veya mourinho'nun özellikle inter dönemi gibi konuşmalar mı yapmış ? hayır. tabi hepimiz farklı algılamış olabiliriz, ucu açık konuşmuş aslında.

    kendisine sıcak bakmakla birlikte, henüz hazır olduğunu düşünmüyorum. akhisar, türkiye için günümüz şartlarında önemli sayılabilecek bir seviye. önümüzdeki sene de akhisar'ı ilk 7'de tutup oradan bir avrupa takımına gidip başarılı olursa veya akhisar ile bir sene sonra da ilk 5'e girip bir kupa alırsa, o zaman düşünebiliriz.

    çünkü istikrar önemli. ligin en formda hocası ibrahim üzülmez şu an. ne yapalım onu da mı getirelim ?
    biraz beklemek lazım. belki cihat hoca doğru hocadır, belki galatasaray onun için doğru takımdır. belki de bu takıma mesafe kat etmeyle doğru pozisyon alma ve koşma arasındaki farkı cihat hoca öğretecek.

    ama sabır, istikrar önemli. kendisi için çok erken.
    bir de sanırım akhisar yaşlı bir takım. seneye takımının idare eden yaşlı parçalarını umut veren genç oyuncularla değiştirirse bir parça daha ısınırım. ama her ısındığımızı hoca yapamayız. sabır ve istikrar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın