resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 10878
    kafa yapısını çok sevdiğim ve de adeta birlikte aynı şeyleri düşündüğümüzü, aynı duyguları taşıdığımızı hissettiğim gerçek dünya yıldızı wesley. en az, evet en az benim kadar galatasaray'ı benimsediğinden ve türkiye'nin kaotik futbol ikliminde neler yapılması gerektiğini anlamasından dolayı çok ümitliyim.

    amsterdam da doğmuş ama sanki bizim için doğmuş. reenkarnasyona inanan birisi olarak önemli bir galatasaraylı'nın ruhunu taşıdığını düşünüyorum.

    takıma kaptan yapalım ve bu sezon hariç üç sezon daha bizde oynasın, sonra da bir-iki yıl yardımcı antrenörlükten sonra teknik direktör olarak devam etsin. aralarda altı ay falan mourinho'nun yanında kursa da göndeririz olur biter.

    işte galatasaray'ın gelecek on yıllık planlaması. böyle bir yeteneği, böyle bir zekayı kaç yılda yakalar ki bir takım. hollandalı disipliniyle büyümüş, rakiplerinden en az bir-iki saniye önce düşünebilen üstün zekalı bir dünya yıldızı.

    dursun başkan akıllı olsa ve bu planlamayı yapsa, efsane başkanlardan birisi olur. bakkal diye kendisiyle dalga geçenler methiye düzmeye başlar. faruk süren'i arkada bırakır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın