• 1112
    neden mesut satıldı, neden di maria satıldı, neden danilo sol bek oynuyor, neden bale sağ açık oynuyor, neden isco ve james satılıyor derken, bir sürü soru sorabiliyorsunuz.

    o kadar para var, ama bir türlü güzel bir organizasyon oluşmuyor.
    psg ve monaco da ciddi paralar harcıyor. ama psg ligi domine etmiş halde, monaco alttan çok sağlam gençlerle geliyor mesela. city de para harcıyor. city'nin altyapısını bir ara incelemenizi isterim. ek olarak sportif direktörleri de txiki begiristain.

    yani, ronaldo zaten sol açık oynuyordu. oraya neden bale alındı ? ronaldo forvet oynamadığı sürece bale'yi sağ açığa hapsetmiş oluyorsunuz işte. kaldı ki bale topuna girmeden ronaldo-mesut-di maria-benzema dörtlüsünün arkasına pogba'yı aşağı yukarı bale ile aynı paraya monte edebilirdiniz. ki isco zaten iyiyken, di maria falan varken neden james ? marka olanı almalıyız olayınız var, evet. ama elinizde markanın kralı zaten vardı ve pogba da gayet markaydı ? abi adnan sezgin mi çalışıyor yahu real madrid'de ?

    abi hakikaten bazen çok kötü yönetimler görüyoruz. marcus rashford diye bir çocuk çıktı oynamaya başladı. etrafımda premier lig'i deli gibi takip eden insanlar var. çoğu diyor ki, martial 50 milyon euro ise rashford kaç milyon euro eder ? haklılar da. chelsea, manchester united, özellikle liverpool, real madrid... garip paralar harcanıyor.

    manchester, real madrid, chelsea, liverpool çin pazarını iyi kullanmak zorunda ellerindeki adamlar için.
    yahu liverpool'un forveti benteke neler kaçırıyor, madrid neler yapıyor.
    hepinizde mi denizli-hamza-bülent tulun-adnan sezgin dörtlüsü var kapalı kapılar ardında abi ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın