• 1
    herkes bir isim söyleyince bir başlık açmak sitedim. bu kez ironi yapmadan ciddi adaylarımı yazacağım;

    frank de bour: evet hollanda' da ajax ile başarılı olmak marifet sayılmaz ancak gencecik çocuklarla avrupa maçlarında da çok kompakt bir oyun oynuyor ajax. avrupa liginde gruptan çıkamadılar ama tek mağlubiyetleri vardı. o da istanbul' daki fenebrahçe maçı. nasıl kaybettikleri mağlumunuz. ayrıca hollandalı olması ve yardımcısının da berkamp olması kendisini istememin sneijder ile alakalı nedenleri. tabii hollanda' da müthiş bir düzen içinde çalıştığını, harika bir kulüp yapılanması olduğunu, bizim gibi kaosun egemen olduğu bir yerde ne yapacağı ciddi soru işareti. adamların kulüp yapılanması billdiğin hollanda milli takım efsaneler kadrosu gibi. hayır onlarda niye ego savaşları olmuyor, o başka bir konu işte. berkamp de bour teknik kadroda. van der sar, overmars idari kadroda.

    unai emery: biliyorum çok zor ama çok istiyorum. neden istediğimi anlatmaya lüzum görmüyorum. yaptıkları ortada. s. moskova macerası pek iyi değildi sanırım ama valencia ve sevilla ile çok başarılı oldu.

    villas boas: mourinho tedrisatından geçmiş olması kendisine umutla bakmamın nedeni. ingiltere maceraları fiyaskoydu ama öyle bir macerada erkendi sanki kendisi için. geçen sene zenit ile şampiyon oldu. aslında genç olduğu için yazdım biraz yoksa beklenen patlamayı yapamadı. bu sezon da gent' e elendiler şampiyonlar liginde. yine de dğeişik bir adam olduğuna inanıyorum ve hala ileride başarılı olacak diye düşünüyorum.

    bunların dışında almanya liginde bu sene çıkış yapan takımların genç hocaları var. oynattıkları oyunu falan bilmediğimden isim isim yazmadım. ve son olarak,i bence kaçan balık çok büyük olacak gibi;

    thomas tuchel

    edit: son iki isim hayal. benim o iki hocaya özel bir sempatim var, o yüzden ekledim. ama şu mali durum şu tablo göz önüne alındığında öyle dünyaa bilinen bir hocayı almak sadece boşa harcanan para olur. genç, kendini kanıtlamak isteyen ama aynı zamanda vizyon sahibi biri lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın