• 250
    tehlike büyük beyler dün gece aklıma düştü ve yazmak istedim. yazın euro 2016 var. ve bizim yerlilerimiz berbat bir halde. kimse biz euro 2016'ya gideceğiz formumuzu yükseltmeliyiz diyemiyor. sneijder van gaal onu turnuvaya çağırsın diye iyi top oynadı. takımı taşıdı etti. melo ki tüm takım kötüyken dünya kupasına gidebilmek için allah'ın unuttuğu türkiye liginde bile iyi top oynamaya çalışıyordu. tabi bizim yerlilerde böyle bir mantalite yok.

    her turnuva'da bilirsiniz galatasaray'lı oyuncular damgasını vurur. eğer milli takım başarılıysa geneli galatasaray'lı oyunculardan kurulu olduğu için olur. arda bizim alt yapının ürünü mesela milli takımı o taşıdı. selçuk inan o frikiği atmasaydı belki turnuvaya gidemezdik. burak yılmaz amsterdam da golunu attı. hakan balta stoperde italyan savunmacılar gibi oynuyordu. geçmişte ki turnuvalarda da biliyorsunuz. galatasaraylı oyuncular turnuvaya damgasını vururdu. sanırım bu turnuva öyle olmayacak. çünkü milli takıma galatasaray'dan çağırılacak pek futbolcu olacağını zannetmiyorum. türkiye'nin en iyi takımıyız ama yerli futbolcularımızın performansı yerlerde. bir zamanlar yerli yabancı kadromuza dream team denilirdi. en iyi yerli futbolcular bizde diye övünürdük. şimdi öyle değil. hatta bize gelen topçular milli takıma çağırılmıyor bile.

    selçuk inan: yüksek bir ihtimal çağrılacak. hatta forması garanti olan tek futbolcu.
    hakan balta: tecrübesinden dolayı çağrılabilir. turnuva görmüş adam sonuçta. ve grup maçlarında çok iyi performans gösterdi.
    semih kaya: bu adam zaten çağrılmıyordu. bu kafayla ve bu oyunla giderse kesin çağrılmayacak. zaten milli takım için stoper seçeneğimiz bol.
    sabri sarıoğlu: bu adam bile en son ne zaman milli takım forması giymiştir hatırlamıyordur. kesin çağrılmaz. sakatlık olmazsa tabi.
    hamit altıntop: bu adamın ölüsü milli takımda oynar. ama bu sene top oynamadı. eğer oynasaydı çağrılırdı. çünkü iki maç oynasın hemen milli takıma çağrılıyor. ama turnuvaya çağrılmayacaktır.
    olcan adın: bu adam bize gelmeden önce milli topçuydu. formanın kıymetini bilemedi. milli takıma da uzun zamandır çağrılmıyor. yaşından dolayı çağrılacağını zannetmiyorum. zaten adamın mevkisi bile belli değil.
    tarık çamdal: bu adamda bize gelmeden önce milli topçuydu. hatta milli takım oyuncusu diye aldık. bir sezonda en çok forma giyenlerden biriydi. ama o da formayı unuttu. gs büyük geldi ve %100 çağrılmayacaktır.
    koray günter: zaten top mop oynatmıyorlar bu çocuğa, hiç çağırmadılar çağırmazlarda.
    bilal kısa: bize gelmeden önce akhisarda ki performansıyla milli futbolcuydu. artık değil. yaşından dolayı çağrılacağını zannetmiyorum.
    cenk gönen: ocak dışısın. hiçbir zaman olmadı. bu turnuva da olmaz.
    yasin öztekin: bu aralar çağrılıyordu milli takıma. adam bu kafayla ve bu performansla giderse milli takıma alınmayacaktır. zaten bu kafada yaşayan para için kötü oynayan bir adam milli takıma çağrılmasın. kendini turnuvaya da veremez.
    emre çolak: çağrılmayacaktır. kısa ve net.
    umut bulut: artık yaşı da geçti. zaten bitirici değil. ekürisinden de uzak. performansı da kötü. büyük bir ihtimal çağrılmaz. çağrılırsa da kadroyu işgal eder o kadar.
    sinan gümüş: tam form tuttu milli takıma çağrılır diyorduk ki sakatlandı. eğer iyileşir ve performansını yükseltirse, çağrılabilir ama çağrılıp çağrılmaması muallak.
    burak yılmaz: artık bizim topçumuz değil. çağrılsa da adı çin den gelen topçu diye yazılır.

    daha unutuğum varsa ekleyebilirsiniz. koskoca gs futbol takımında euro 2016'ya çağrılacak 2 net oyuncu var. düşünün yani durumumuzu. bu adamların da turnuvada kendimizi gösterelim belki büyük takımlara transfer oluruz gibi manteliteleri de yok.

    beşiktaşta, cenkler, oğuzanlar, olcaylar, töreler, tolgalar, ismailler, havada uçuşacak.
    fenerde 'de, alper, caner, gg77, şener, belki jesus, belki volkan ayısı, volkan şen, m.topal, ozan vs. gibi bir sürü oyuncu çağrılacak. en çok da fenerbahçe ve beşiktaş'tan futbolcu çağrılacaktır.

    herkes bizim takımdan umudu kesmiş kendi futbolcularımız bile. ne olacak bilmiyorum. ekleme yapmak isteyenler söyleyebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın