• 65
    "mustafa denizli ile her maç değişik bir 11 heyecanı" adlı programa abone olduğumuz için kadroyu görene kadar kafamda olasılık hesabı yapamadığım maçtır.

    ilk maçın defansif dörtlüsü (özellikle carole oyundan alınana kadar bekler) iyiydi, şecu başgan da iyiydi. ilk devre selçuk taktik dizilimde pozisyonu olmamasına rağmen oynamış, sneijder kanada hapsedilmişti. bunlar skor üretme anlamında sıkıntı doğurmuştu ki bunu hepimiz gördük.

    şimdi gol atmak zorundayız ve bunu italya'da bir italyan takımına karşı yapacağız. podolski'nin önde; sneijder'in hemen arkasında trequartista olarak oynadığı bir düzen olduktan, ilk maçtaki savunma dörtlüsü bozulmadıktan sonra benim ümidim (evet, diğer kelimeyi kullanmak istemiyorum) var.

    takım olarak net şekilde kanattan bindirebilecek bir yapımız olmadığından

    muslera-denayer-koray-hakan-carole-şecu-donk-bilal-şıno-selçuk-poldi (dar 4-2-3-1) ile sahaya çıkıp ön dörtlünün uzaktan şutları ile rakibi zorlayabilir, top rakipte iken kanada açılacak bilal ve selçuk ile 4-4-1-1'e dönebilir, kanat adamlarına göre savunma yönü bir nebze daha kuvvetli selçuk-birlo ikilisi ile savunmayı da sağlamlaştırırken sneijder ve poldi'nin %80 enerjisini ofansa saklamalarını sağlayabilirsek, bir de bu taktik tutarsa olabilir diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın