• 48
    kazanacağımızı düşünmediğim maç. golde yiyeceğimizi varsayarsak en az 2 gol gerekiyor bize. 2-2 kalbimden geçen sonuç oluyor. lakin işin içine aklıma sokarsam olaylar değişiyor.

    gol a-ta-mı-yo-ruz. son haftalara bakalım. pozisyona giremiyoruz zaten. osmanlı karşısında oldu bittiyle gelen 2 gol, son 10 dakika doldur boşaltla oluşan karamboller konya maçında, mersin'de tek pozisyonumuzun gol oluşu belki ve trabzon maçı. mevcut galatasaray takımı için önde basmayan veya basamayan takım ideal. daha iyisini bulamayız ve bu takımı inanılmaz olayların döndüğü maçta zorla 2-1 yenebiliyoruz.

    sırf bu maçlara bakmaya da gerek yok. yanlış bilmiyorsam denizli ile 12 maça çıktık. bu 12 maçın iyi oynadığımız dilimlerini alsak 90 dakika etmiyor yani düşünün durumu. rakip kötü bence. açık oynasak bir gol yerdik adamlardan arena'da ve 6 stoperle gene gol yedik hem de duran toptan.

    hadi gol yiyoruz tamam kabul ama atamıyoruz işte. müthiş bir kısırlık var. gol atabilecek tek adam podolski. bu yazdıklarımı düşündükçe karamsarlıktan çıkamıyorum işte. bir de hırçın forvetimiz var malum, bütün enerjimi alıyor adam.

    lige havlu attığımız düşünüldüğünde avrupa daha da önem kazanıyor. başarılar diliyorum ama yalan yok inanmıyorum kazanabileceğimize.

    son not: denizli ile deplasmanda kazandığımız maç sayısı 0.
App Store'dan indirin Google Play'den alın