resim
Umut Bulut
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 3972
    kendisi üzerinden sakatlık yaşayan oyunculara laf sokulduğunu da gördük. daha doğrusu kendisinin maske ile oynaması nedeniyle bir noktada "ama vefakar" denmeye çalışılıyor sanırım.

    hiç maske ile futbol oynadınız mı bilemem ama kendi tecrübemden yola çıkarak söylüyorum (ki eminim maskesi benim maskemden daha kaliteli bir maskedir) o batman kılığı, futbol oynama becerisi açısından insanların sandığı veya tahmin ettiği kadar etki etmiyor.

    hamit kısmına katılmakla birlikte; nüksedebilecek bir sakatlık riski varken sahaya çıkmak vefa örneği değil bildiğin gerizekalılıktır. elbette futbolcu takımını düşünüp ufak ağrılara rağmen fedakarlık yapabilir (sneijder fenerbahce maçı) ama bir darbe daha alması halinde sezonu kapaması ihtimali olan bir adamın sahaya çıkmaması gerekir. üstelik bu adam forvet. dikilen kafa toplarını alacak, ortaya kafa vurup gol atacak (elbette ki teoride, yoksa ikisini de yapamadığını biliyoruz).

    ben vefaya bakmam icraata bakarım aga. eğer vefa ile puanlar toplansa idi geçen sezon beşiktaş, mustafa pektemek'in sezonun 2/3'ünde kafasında plastik top filesiyle oynaması ile gösterdiği vefa sayesinde şampiyon olurdu.

    geçiniz bunları. adam yetersiz; adam çöp; adam ziyan. adam takıma süre aldığı her dakika zarar veriyor. taraftarın moral motivasyonunun anasını avradını sikmesi bir yana, dikkat ederseniz kafası çalışan hiçbir topçu umut'a zorunda kalmadıktan sonra pas vermiyor.

    halen neyin tatavasını yapıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın