• 9
    çok güçlü ve dayanıklı olmakla birlikte tekniği çok vasattı. kolay tahmin edilebilen düz bir oyunu vardı. hakkında spor camiasında doping söylentileri dolaşmakla birlikte ispatlanmış bir şey yoktur.
    apollo' nun ölüm olayı için; ''nihayetinde bu bir spor ama aynı zamanda da ekmek kapımız. hepimiz rızkımızın peşindeyiz. bu sporda böyle şeyler var, artık önümüzdeki maçlara bakacağım, yapacak bir şey yok, ölürse ölür'' demiştir ancak ufak bir tercüman kazasına uğramıştır bu sözleri maçın ardından verdiği sıcağı sıcağına röportajda.
    rocky ile yaptığı maçta rocky' nin hem tekniğine hem de inadına yenilmiştir. rakibi biraz izlemiş olsaydı aslında nakavt gitmek yerine puanla galip gelmeyi seçebilirdi ama kendi saha ve seyircisi önünde bir nakavt hediye etmek istemiş olması da çok doğal. tabii bu hırs mağlubiyeti de beraberinde getirdi. rocky' nin diğer maçlarında da rocky' nin geç açılan ve dayanıklılığıyla, inatçılığıyla rakibin yorulmasını da fırsat bilerek galip gelen bir boksör olduğunu gözardı etmemeliydi. karısı da vardı, çok güzeldi. umarım ayrılmamışlardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın