• 44
    ligdeki tum arkadaslara tesekkur ederim; sikeden, saibeden uzak bir lig oldu. ligi surklase ederek sampiyon olan ve kupayi kazanan leoni'yi tebrik ediyorum. 24 maclik yenilmezlik serisi yakalayan musa84 de tebriklerin en buyugunu hak edenlerden. ligi organize eden, everton ile basarili bir performans gosteren canerika'ya da tesekkur ve tebriklerimi iletiyorum. city'i 6-0'la gecip sukse yapan anadolu topcusu ile ligi hedefledikleri siranin uzerinde bitiren sozluktenwaynat ve ceza sahasneijer'e de tebriklerimi sunuyorum.

    norwich city olarak 16.lik hedefi ile basladigimiz ligi 13. sirada bitirdik. bu surecte daha cok direkt rakibimiz olan takimlara karsi galibiyet almak hedefi ile ciktik, nitekim ligde aldigimiz 12 galibiyetten 10'unu ligi bizim altimizda tamamlayan takimlara karsi aldik. aldigimiz 8 beraberlikten 7'sini ise ligi bizden yukarida bitiren takimlara karsi aldik, bu baglamda yukaridakilere de celme takip lige renk kattigimizi soyleyebilirim.

    kupada ilk turda henuz takimini oturtamamis olan, musa84'un takimi bournemouth'u eledik. ardindan canerika'nin everton'unu saf disi biraktik. ceyrek finalde manu'yu boynu bukuk evine gonderdik, kupada hic gol yemeden yari finale yukseldik(u: ilk 2 mac 0-0 biten 120 dakika sonucunda penaltilara gitti, manu'yu 90 dakikasi 0-0 biten macta uzatmada buldugumuz golle 1-0 eledik). yari finaldeki rakibimiz city idi. 90 dakikasi 2-2 biten macin uzatmalarinda yedigimiz talihsiz golle maci 3-2 kaybettik, belki o maci penaltilara tasiyabilsek bugun cok farkli seyler konusuyor olabilirdik.

    ilk defa oynadim bu oyunu, sozlukten arkadaslarla oynamak disinda herhangi bir keyif alamadim oyundan. cok basit yapilmis, kimi zaman da sacma sekilde isleyen bir oyun. uygulama indirerek bedavadan bilet kazandigim da oldu, onun basarima etki ettigini dusunuyorum. diger yandan, bu tur online oyunlara prensip geregi 1 tl dahi olsa harcamak istemedigim ve biletli/biletsiz adaletsizliginde oynamak istemedigim icin yeni duzenlenen lige katilmiyorum. oynayacak olan arkadaslara bol sanslar.

    norwich city eski menajeri
    gss tt
App Store'dan indirin Google Play'den alın